Jen's Quick Valley - High Hopes

Så underbart gott

Det är föl underbart när man får sätta sig ner och äta en god måltid, det är ju så underbart och man känner hur smakerna blandas i munnen och man känner att magen bli tillfredsställd. Ja det är något med att äta god mat som gör att man mår så bra och att man längtar efter att få göra det igen och igen. Ja det är underbart att vi inte tröttnar på att äta mat för det är ju något som vi behöver göra hel tiden varje dag.

Vad ska man välja?

Ja det är kanske det som är lite svårt att veta ibland, vad det är för mat man ska välja att äta. Eller vart man ska gå när man vill gå ut och äta. Det finns en bra italiensk restaurang i stockholm som man kan gå till när man är sugen på italiensk mat vilket är ju hela tiden om man frågar mig. Dom har ju så underbart mat kultur och det är ju så gott och så härliga rätter att det är något som man vill äta mer och mer av hela tiden.
Ja det är svårt att tröttna på en god pasta rätt med ett gott rött vin, ja det är så gott att jag blir hungrig bara jag tänker på det.
Ja italiensk mat är en klass för sig om jag får säga min åsikt, det finns så mycket att välja på och det är så härliga ingredienser som man hittar i det italienska köket. Man förstår att dom är kända för sin mat och att man verkligen tycker om sin mat och att det har blivit så populärt i hela världen. Det förstår jag och det är jag glad för att den är för det är så gott att alla borde få äta en riktigt god pasta rätt.